sâmbătă, 29 mai 2010

Sa ne bucuram asadar



Azi e ziua cea mare... intru in clasa muncitoare...de astazi toate zilele-mi vor fi...la FEEEL...


Astazi (neoficial) am terminat facultatea(desi mai am 4 examene si o licenta de dat). O festivitate frumoasa, multe inadvertente dar si multe realizari, una peste alta o chestie foarte frumoasa care merita traita si sarbatorita ca si incununare a celor 4 ani de robie(exagerez).

Astfel ca Azi la Pamfletul de Sambata Seara vom aniversa aceasta zi cu putin umor si chesti..."amaizing"..dupa cum sunt descrise pe internet. Oricum sunt FOAAARTE de acord ca fara ingineri, lumea aceasta, cum o stim noi, ar fi fara monitorul in care citesti, mouseul pe care il ti in mana dreapta, fara casa in care stai, cablul de alimentare, boxa in care-ti urla muzica, apa care-ti curge din perete direct in pahar, curata si dezinfectata. Lumea ar fi, primitiva si haotica.

Lumea ar fi cam asa...
         Transporturi aeriene














Si nu asa..
  Wild Wild West Real
 






 Ar mai fi si asa....

Constructi Drumuri si Poduri(C.F.D.P.)














 Desigur cine a facut aceste desene nu a fost inca in Romania.


 Desigur nici asta nu ar fi posibila...

 Laser Frate



Insa astea da...


Comunicatii









I.T.

Electronice...
...sau Romania Comunista...sau...Viitoarea Romanie...doar ca ai nostri copii probabil nu vor sti sa deseneze decat in negru si gri...



Bucure...aaa...Mecanica, Automatizare si Drumuri(C.F.D.P.)
Multumim corespondentului nostru Irealitatea tv pentru poza surprinsa la intersectia Bulevardului Stefan Cel Mare cu Calea Victoriei.

Si preferata mea. Audio Video
Asta seamna cu mine.:P. Insa are si partile ei bune. In primul rand nu ar mai trebui sa mergi la sala si in al doilea rand pirateria pe piata muzicala ar fi 0. Insa inca o data inginerii au fost de un mare ajutor...:P

Si acum sa trecem putin si prin specialitatea mea, Inginerie in Instalatii si sa va prezint de ce fara noi senzatia ar fi 0...pentru ca vorba unor colegi..."Instalatia da Senzatia"....

Casa Inteligenta




Unsprezece persoane atârnau de un cablu fixat de un elicopter. Erau zece economişti şi un inginer. Deoarece cablul nu era suficient de solid să-i ţină mult timp pe toţi, s-au decis ca unul din ei să se sacrifice, pt. ca ceilalţi să se poată salva. Nu s-au putut hotărâ, cine să fie nenorocitul, aşa că, in final, inginerul a ţinut un discurs foarte impresionant. El a spus că va da drumul cablului de bună voie, deoarece inginerii sunt obişnuiţi să facă orice pt. firma lor, să se sacrifice pt. familia lor, să ofere totul firmei, să facă ore suplimentare şi să nu primească nimic în schimb. După ce a terminat discursul lacrimogen, toţi economiştii au început să-l aplaude …Morala...o trageti voi:)

Casa Inteligenta 2







Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere... atipeste!
Parintele se apropie si-l intreaba:
- Ce este forta Dumnezeiasca?
Studentul trezindu-se, raspunde repezit:
- Masa Dumnezeiasca inmultit cu acceleratia Dumnezeiasca!
***


Viitorul suna bine, si desi nu prea incurajez automatizarea totala, ideea este ca si ce avem pana astazi acum 50 de ani era de neimaginat, iar acum...sa zicem un mileniu am fi fost cu toti arsi pe rug pentru vrajitorii.

Sunt mandru pentru realizarea izbutita, sunt mandru sa ma numesc inginer, cu bune si rele, este o realizare si oricum..."Istalatia da Senzatia"...si...Daca Optimistul vede jumatatea plina a paharului iar Pesimistul pe cea goala, un Inginer vede un Recipient cu capacitate Dubla decat Necesarul.


Un pastor, un doctor si un inginer se duc sa joace golf, dar sunt nevoiti sa stea dupa un grup care juca golf neobisnuit de incet. Inginerul este de-a dreptul infuriat:
- Ce e cu tipii astia? Cred ca stam de 15 minute dupa ei! Incredibil!
Pastorul spune:
- Uite ca vine ingrijitorul. Hai sa-l intrebam pe el.
- Buna George. Ce e cu grupul dinaintea noastra? Joaca prea incet?
Ingrijitorul terenului raspunde:
- Oh, da, e un grup de pompieri orbi. Si-au pierdut vederea pe cand incercau sa ne salveze clubul anul trecut intr-un incediu, si de atunci ii lasam sa joace gratis.
Cei trei se gandesc o clipa.
Pastorul spune:
- Este foarte trist. Ma voi ruga pentru ei in seara asta.
Doctorul spune:
- Buna idee. Si eu imi voi contacta colegul oftalmolog ca sa vad daca putem face ceva pentru ei.
Inginerul spune:
- Dar nu pot juca noaptea?

P.S.: Poze si Filmari in zilele ce urmeaza, nu-i nici o graba.


Si Bancul meu preferat.

Toata Spuma ingineriei mondiale din toate domeniile(I.T., Meacanica, Construxctii, Instalatii,Chimie,biologie,fizica,etc.) se strang pentru a concepe un calculator care cu o simpla discutie si maxim un test de urina sa-ti spuna exact ce boli ai.Si iasa produsul pe piata iar doctorii speriati: "bai asta ne ia painea de la gura". Pana cand se gaseste unul mai destept(doctor). Si ce zice el: "ia ca ii vin eu de hac".Si merge doctorul nostur la calculator:
Calculatorul: ce va doare?
doctorul: Ma doare-n cot!
Calculatoru: Lasati-mi o proba de urina si reveniti peste doua ore dupa rezultat.
Si  merge doctorul nostru acasa ia un recipient urineaza in el o pune si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, chiar si pe pisica si merge smecher la calculatorul inteligent.Pune "cocktailul" de urina si asteapta 2 ore...2 ore si 10 minute..deja se simtea triumfator in fata tehnologiei...si dupa circa 2 ore si jumatate iasa rezultatul:
 "Sotia dumneavoastra are Sifilis de la Amant, Fiica dumneavoastra este Gravida in luna 4, Pisica nu are Nimic iar Dumneavoastra nu v-o mai Frecati in baie ca e locul stramt si va loviti la Coate!"





Niciun comentariu: