sâmbătă, 1 septembrie 2012

Red Hot Chili Peppers 31 08 2012

3 cuvinte. Nebunie la Cutie. Un concert complet. Un spectacol magistral. Ceva ce asteptam de foarte multa vreme. Imi era dor de un asemenea concert iar acesti 4 baieti (plus doua ajutoare de nadezde la clapa si percutie) au oferit publicului un prim concert pe national arena pe care cu siguranta nu-l vom uita curand. Au trecut prin revista melodi cunoscute ca Californication, Scar Tisue, By The Way, Give it Away, I Like Dirt, etc., Dar si piese d epe noul album. Sincer nu as putea sa va dau nume ca nu l-amascultat foarte indelung. Insa per total a fost cel mai complet show rock and roll pe care l-am vazut. Pot spune ca pe alocuri a fost mai bun si decat Guns And Roses. Toti 4 arata genial, se misca genial, jocurile de lumini si ecranele au oferit o experienta vizuala exceptionala iar publicul DEMENTIAL! N-am mai vazut asa ceva... demult. Poate chiar niciodata.

In descgidere au cantat AAAK . Ceva meeega zgomotos si meega stresant. Mie personal nu mi-au placut deloc. Britanici cu o engleza care mie unu, americanizat idiot mi-a fost dificil sa o inteleg. Dar ma rog. Au facut ce au putut cat au putut.








Apoi a intrat Grimus. Pe la 7 si ceva. FOAAARTE emotionati, foarte scumpi. Ca niste copii in magazinul de jucarii. Cel mai important concert al lor, dupa cum ei insisi au declarat. Au facut atmosfera frumoasa, au fost pur si simplu coplesiti de numarul spectatorilor car eincepeau sa umple arena nationala. Au cantat frumos, unele piese cunoscute de public, altele nu. Per total, desi initial eram sceptic, pot sa spun ca s-au ridicat FOARTE bine la nivelul asteptat.












Pe la 21 a intrat RHCP. Si "iadul" s-a dezlantuit, au cantat circa 2 ore cu tot cu bis. Iar fanii au dansat au dat din cap, au cantat, au afisat bannere. a fost genial. Sonorizarea de admirat, destul de buna, daca nu chiar foarte buna INSa in opinia mea, avand in vedere anvergura stadionului scena a fost puuutin cam mica. Nu stiu cei de la peluza cat si ce au vazut. De asemena cei de la peluza aveau in fata turnul de lumini, astfel ca aveau un impediment in plus. Sponsor pe partea de racoritoare a fost ursus, ceea ce pe mine personal m-a bucurat si cola(cred). Un concert super, v-as scrie mai mult insa e tarziu si maine am un drum de facut. Va las cu poze si video. Noapte buna.

P.S.: Scuzati greselile de ortografie, etc. Le corectez luni.






























































VIDEO


Red Hot Chili Peppers Intro (Live Bucharest)

Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue (Live Bucharest)

Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge (Live Bucharest)



Red Hot Chili Peppers - Californication (Live Bucharest)


Red Hot Chili Peppers - By The Way (Live Bucharest)


3 comentarii:

Mihnea Boiangiu spunea...

Ultima e Can't stop nu Dani California:)

Anonim spunea...

WRONG AGAIN, e BY THE WAY

Alex spunea...

Mea Culpa:)