luni, 5 septembrie 2011

Bilete Concert Scoprions si Smokie Cluj Napoca 8 Ocombrie 2011 - 9 Octombire 2011

Nu aveam de gand sa postez insa din pacate am cautat ca inecatul informatii calumea despre aceste doua concerte fara rezultate notabile. In cele din urma din link in link am dat de informatii si am sa le strang aici intr-o singura postare.

Dupa cum ne astepatn, A doua capitala a Rock-ului din Romania, Clujul gazduieste din nou un eveniment de proportii, motivul evenimentului la fel ca si la Iron Maiden, fiind pentur mine pe planul doi. Ma fac frate si cu dracu pentru a trece puntea.

Una peste alta, pe noua inaugurata si in plin proces la Strasbourg arena sportiva din Cluj, mai exact pe Cluj Arena vor avea loc pe 8 octombrie si 9 octombrie doua concerte de exceptie care onoreaza din nou orasul Cluj Napoca.8 Octombrie:

SCORPION
SEMNAL M
Voltaj
Sensor si Grigore Lese.Bilete s-au pus in vanzare pe myticket.ro dupa cum urmeaza:

Tribuna 1: 75 de lei
Tribuna 2: 75 de lei
Gazon A: 75 de lei
Gazon B: 50 de lei
Peluza: 50 de lei

Bilete AICI

In momentul scrieri articolului pe site-ul oficial myticket.ro nu apare nicio informatie(sau posibilitate) de a cumpara biltele la Golden Circle insa cititi inainte ca mai exista o speranta mai jos.


9 Octombrie

Smokie
Pasarea Colibri
Loredana - Agurida
Smiley


Bilete s-au pus in vanzare pe myticket.ro dupa cum urmeaza:

Golden Circle: 75 de lei

Tribuna 1: 45 de lei
Tribuna 2: 45 de lei
Gazon A: 45 de lei
Gazon B: 30 de lei
Peluza: 30 de lei

Bilete AICI

ABONAMENTE. Exista si abonamente sau pachete pentru ambele zile, LOC unde puteti achizitiona bilet la Golden Circle pentru concertul Scorpions. Schema arata cam asa:Golden Circle: 150 de lei

Tribuna 1: 100 de lei
Tribuna 2: 100 de lei
Gazon A: 100 de lei
Gazon B: 70 de lei
Peluza: 70 de lei

Abonamente AICI 

De asemenea am auzit din surse neconfirmate ca biletele s-ar gasi de vanzare si la Diverta. Organizatorii sunt Fun Time bucuresti. Ei au adus si pe Sting, Phill Collins, Metallica(2008), Aerosmith(CRED!!). Aaaaaa..Trupele care au cantat pe Zone Arena in general.

Cam atata ar fi:). Ne vedem acolo. Rock ON!!

Niciun comentariu: