sâmbătă, 17 aprilie 2010

Ziua Haggard in Cluj

Saptamana aceasta voi decala "pamfletul de Sambata Seara" pentru duminica avand in vedere marele concert(pentru mine) care va avea loc astazi 17 aprilie 2010 in Cluj-Napoca la Casa  De Cultura a Studentilor cu incepere la ora 20.00.

E primul concert al acestui an pe care-l astept cu sufletul la gura si sper sa reeditez experienta deosebit de acum un an si patru luni(18 noiembrie 2008) cand Haggard reusea, ce sa va spun?, un concert exceptional. Tin minte foarte bine ca eram putin sceptic in ceea ce priveste sonorizarea, eram sigur ca vor fi instrumente care nu se vor auzi ca si in variantele de album, insa va zic sincer surpriza a fost enorma cand absolut totul, fiecare acord al fiecarui instrument, fiecare nota muzicala s-a auzit deosebit de cristalin si curat de FIECARE DATA. De asemenea atmosfera plina de lumanari si jocuri de foc te introducea inevitabil intr-un medieval incurabil. totul lucrat..."elvetian". Atmosfera de sarbatoare, de bucurie muzicala, oameni de toate varstele, muzica de cea mai buna calitate, dinamism si eleganta, tot ceea ce probabil prea putini pot tranzmite pe bani putini(65 de lei).

Si desi in mai putin de 12 ore incep maratonul sesiuni de restante, cu gandul la acel concert parca TOTUSI toate palesc si astept cu maaare nerabdare sa ma bucur de al doilea mare concert Haggard si amintesc de asemnea ca maine 19 aprilie Haggard concerteaza si la Bucuresti La Silver Church Club. Ne auzim probabil peste alte 24 de ore, cand ma voi intoarce impreuna cu libelula de la concert si voi asterne pentru voi poze si filmulete de pe aparatul foto, caldura din suflet cu care ma vor umple componentii trupei si impresiile despre concert (sonorizare, lumini, atomsfera, etc).



Haggard- Cluj-Napoca 28 11 2008


Haggard Cluj-Napoca 28 11 2008


Rock On!!!

URASC POLITEHNICA!!!

Pe Aceeasi Tema: Cronica Haggard Cluj Napoca 17.04.2010Anul Haggard in Romania
Linkuri Inrudite: Luna Acustica, Luna Amara,       Cronica The Others

Pentru o mai usoara navigare pe blogul Omu' si Libelula folositi indexul din dreapta impartit pe categorii de interes.
Nu uitati de Concursul Lunii "Caut Sigla"

Niciun comentariu: