sâmbătă, 19 iunie 2010

Cronica Aerosmith 18-06-2010








Mda...si pentru ca nimic nu decurge mereu conform planurilor iata-ma postand cronica cu 24 de ore intarziere dar no....nici voi nu sunteti perfecti.


O sa incep cu datele plictisitoare in opinia mea insa care conteaza intr-o anumita masura. Intrarea s-a facut perfect potrivit orei inscrise pe bilete, la 18:00 fix. Zona imensa si deosebit de frumoasa, organizare exceptionala, chiar am ramas impresionat, berea si sucul 5 lei pe baza de jetoane, aceleasi cozi interminabile la toalete, stand cu tricouri(intre noi fie vorba cam scumpe..100..200 de lei). Superb. Am mers libelulic spre zona noastra Gazon A si am prins probabil cele mai bune locuri, foarte aproape de scena. La 19:10 au inceput sa cante Reamon. Desoebil de frumos si calduros, tipul are voce...si nu prea...insa este carismatic si cu melodii destul de cunoscute, astfel ca au facut deliciul fetelor si au incalzit usor atmosfera. Au cantat circa o ora, trecand prin toate melodiile lor mai cunoscute...sau nu. Ce m-i s-a parut destul de patetic a fost incercarea disperata a Solistului de a comunica cu noi in limba noastra materna. Ok...frumos sa sti sa zici buna seara, ce mai faceti...Insa partea patetica, in opinia mea, a venit in momentul in care repeta obsesiv fraza..."Te Iubesc"...Dar..a fost ok...."purplerii" probabil au fost in al noualea cer.
Apoi a urmat o pauza semnificativa (in asteptarea inserarii daca ma intrebati pe mine) si la 21 si 10 PAC coboara ditamai "cortina" cu Aerosmith, si incepe nebunia. Steven Tyler la fel cum il stiti(daca il stiti), cu un sacou colorat stralucitor, o palarie marca inregistrata, ochelarii pe ochi si esarfele la microfon. Publicul genial, cunoscatori forte a muzicii Aerosmith. A fost probabil cel mai genial si plin de incarcatura concert la care am fost de mult timp(de doi ani de la Maiden). Au cantat absoltu toate melodiile cerute de public cu exceptia uneia, Amazing. A durat doua ore, doua ore de vis in care, desi eram atat de obosit, ma durea capul, picioarele, imi era sete si era o caldura infernala. Au fost doua ore de vis. Cu muzica superba, perfecta, cu un Steven in forma maxima, cu un fizic de invidiat avand in vedere varsta la care a ajuns si el. Ce pot spune? O binecuvantare pentru orice roacker si meloman care iubeste muzica de super mega calitate. O seara incontestabil de neuitat si daca AC/DC au venit cu locomotiva pe scena, Aerosmith a venit cu Sufletul, a venit cu Steven Tyler si Joe Perry. Au venit cu melodii care se pot canta la un simplu microfon impreuna cu peste 35 de mii de oameni in fata lor. A fost un vis.

Pe cand ma simteam sleit, obosit, satul si indurerat de caldura, sete si sta in picioare Steven incepea iar sa cante si Joe sa traga un solo de chitara, si parca instantaneu prindeam putere si energie. La sfarsit, singurul regret a fost... Ca maine nu mai pot merge odata la un concert de-al lor. Daca poate cine stie?

De asemnea m-am intristat ca nu am gasit afise de vanzare. Dar in rest super. Organizare 10, Sunet 11, Aerosmith 20.

Rock ON!!!...si Sa ne vedme cu bine la Cronica Metallica(Megadeath,Slayer, Athrax).




Mai jos sunt pozele.Fiind postare pentur Rockeri sper ca nu le vreti si aranjate nu stiu cum sofisticat si plin de chesti pompoase. Cum au iesit asa le vedeti.Enjoy(mai jos urmeaza Videouri)





 

 























Reamon-Supergirl






Aerosmith- Inceputul(imaginea e putin miscata din cauza nebunelii din jur...:D..clementa)


Aerosmith- Pink


Aerosmith-Crazy P1


Aerosmith-Crazy P2


Drumul Spre casa( ;)))



ROCK ON!!!







Un comentariu:

Mirela spunea...

O persoana care si-a dorit sa fie acolo si nu a fost, poate valorifica imaginile si video-urile de la concert postate aici de catre tine. In imaginile de la stiri nu se surprinde magia... Multumesc.