joi, 25 martie 2010

Ora Pamantului

Ora Pamantului 










 
Fac aceasta postare pentru ca imbratisez foarte mult partea ecologica a oricarei actiuni umane si imbratisez tot ce face bine planetei si...viitorului viitorului nostru....:)

Nu ramane indiferent, desi e doar o metoda de "protest" si desi nu se face primavara cu o floare, oceanul e format totusi din miliarde de picaturi, si nici una nu e mai importanta decat cealata si doar impreuna formeaza totalul.

Mic pasaj din site:
Ceea ce a inceput in Martie 2007 cu pozitia simbolica a orasului Sydney, s-a transformat in scurt timp intr-o actiune fara precedent in istoria umanitatii, un semnal impotriva incalzirii globale.
Putin peste 1000 de orase ale planetei si sute de milioane de oameni au participat pe 28 Martie 2009 la un eveniment prin care firele invizibile ale constiintei si ale sperantei s-au unit intr-un gest simplu, dar in acelasi timp magnific: stingerea luminii pentru o ora.
Evenimentul nu a ramas fara ecou nici in Romania, ba chiar dimpotriva. Tara noastra este singura din lume in care, chiar din 2008, a aparut un site special dedicat coordonarii si promovarii actiunilor la nivel local, adica la nivelul tarii. Daca in anul 2008 implicarea institutiilor statului a fost timida, in anul 2009 au existat semnale clare ca institutii atat din domeniul protejarii mediului inconjurator cat si din sfera administratiei locale sustin actiunile prilejuite de acest eveniment. ONG-uri, Fundatii si Asociatii din domeniul protectiei mediului s-au implicat mai mult.

astfel pe 27.03.2010 STINGE LUMINA PENTRU O ORA...intre 20.30-21.30!!!


Fiecare este o picatura a oceanului.Si chiar il putem umple....


Ora Pamantului






Pe Aceeasi Tema: Asteptarea Doare



Pentru o mai usoara navigare pe blogul Omu' si Libelula folositi indexul din dreapta impartit pe categorii de interes.

Nu uitati de Concursul Lunii "Caut Sigla"

Niciun comentariu: