joi, 16 septembrie 2010

Scump doamna scump





 
10.000 de accesari unice. o gramada de postari, unele anapoda, altele mai cu sens. multe controverse despre scrisul meu analfabet(zic uni..sau unii?...ma rog..:)...), multe rasete la pamfletul de sambata seara (apropo, se pregateste o revenire in forta...ca CFR-ul...:P...), multi nervi si incordare, poze si inregistrari live de la fata locului cu artisti legendari ai muzicii mondiale, cronici in premiera pe internet despre concerte geniale, inspiratie pentru unii, repugnanta pentru altii. Intr-un cuvant, un spatiu mic si negru, cu chestii mai mult "nimic interesant" decat total sofisticate, insa caracteristic celui care scrie. sa traim, si-s curios la un an cate or mai fi.

Na deci ne "vedem" sambata seara cu pamfletul....desi mi-e o lene de ma doare sa-l fac, ca e mult de scris, plus ca trebuie sa imi reamintesc niste amintiri dezgustatoare, insa deosebit de amuzante.
Si ca sa sarbatorim tot in spiritul  "pamfletist" mai adaug cateva poze interesante care apar daca scri 10000 pe google image.






Castigator la 10.000 de metrii














 In timp ce eu ma bucur pentru 10.000 de hituri (accesari), un alt site se bucura pentru al 10.000-lea subscriber, pisica din stanga. YEY..:))


































 Niste neni si doamne care au plantat 10.000 de copacei.... sigur nu-s in romania. In romania e prea "comunist" sa faci asa ceva. Capitalismul zice doar sa defrisezi.Cel putin asa stim noi...

















 No comment:)











 Da...way to go Omu and Libelula.
















 Astia sa stiti ca-s banii vostri... sa veniti pe rand sa ii primiti.



















Cica troglocicleta aceasta valoreaza 10.000 ... de dolari.















Mda... noapte buna.













Un comentariu:

Mada spunea...

:) la cat mai multe! cele bune sa se adune, cele rele sa se spele!