miercuri, 16 iunie 2010

Gri...Imputit






Eh si daca perioada asta nu le bate pe toate de pana acum. Nu stiu care... Si desi este o perioada in care urmeaza sa particip la cele mai mari si geniale concerte la care am fost pana acum, Aerosmith&Reamon(18 Iunie) si desigur Sonisphere(ziua 2) unde o sa inebunesc Cu Anthrax,Slayer,Meagdeath si desigur METALLICA, totusi este o perioada urat umbrita de partea "academica". Unele Chestii par ca nu vor sa se mai termine, iar huzurul si unele momente de delasare par ca astazi,mai mult ca oricand, se prabusesc toate peste mine si nu mai stiu pe unde sa ies.

Se implineste o Saptamana de cand nu mai am un somn calumea, este o saptamana de cand ma simt bolnav zi de zi, este o saptamana de cand inclusiv vremea imi distruge dispozitia prin nenorocita asta de caldura(URASC VARA!!!!), ma doare capul, Maira este in "ACEA" perioada... Totul este incredibil de incarcat, dar stiu... ca in final totul va fi bine. Insa pentru a fi bine, de asemena stiu ca trebuie ca acum sa ma stresez si sa fac sa fie bine.

Nu mai am chef nici de Campionatul Mondial, nici sa mananc, nici sa ascult muzica. Si zilele care ma asteapta, vor fi un adevarat calvar. Dar va trece. Intre timp...Intre acel calvar si clipa aceasta va fi concertul Aerosmith, si nu in orice zi...ci tocmai in 18...cand Omu si Libelula sarbatoresc 7 luni. Cred ca inclusiv Libelula e cam satula de toata perioada asta iar eu ma simt neputincios in a face orice pentru a o face sa se simta mai bine.... nu pot si nu am altceva in cap decat "trebuie sa reusesc...mai avem putin...aproape am ajuns...."



Si maine seara plec. Atatea ore pe drum.N-am nici un chef.Dar trebuie... e Aerosmith...:)...si apoi atatea ore inapoi...revenirea in infernul ce ma va astepta aici pentru 5 zile. ULTIMELE 5 ZILE!!...Ce fericit voi fi peste doua saptamani pe vremea asta. Dar pana atunci....doare si doare si doare...sa m-ascund intre voi...cenusi de gri dorian spalate de ploi....



Ne "reauzim" sambata seara pentru Cronica Concertului Aerosmith si Reamon. Sayonara.....


Aerosmith- Just Push PLAY







Un comentariu:

adi spunea...

rockul.info asteapta o colaborare...:P...