sâmbătă, 5 februarie 2011

365







Acum un an (si vreo 20 de ore) pe vremea aceasta... ma pregateam de examenul la...nu mai stiu ce. Si Anca tocmai isi pornise blogul, un prieten ma tot freca la cap ca el incerca sa-si deschida de asemenea un blog si ma batea pe mine la cap sa-l ajut cu informatii, si intr-un act de plictiseala acuta si sindromul "orice numai sa nu invat" am pornit Omu' si Libelula.

Astazi la un an de la prima postare, astazi la 365 de zile dupa primul top si tot astazi la un an dupa ce am consemnat o noua restanta (depasita in Re evident) Omu' si Libelula isi propune, si deci alaturi de "concept" eu insumi, sa se dezvolte si incepe prin a avea in sfarsit o sigla personalizata dupa o idee proprie si ajutorul plin de daruire a lui Paula si Anca,(urmand si alte sigle si de la alti autori), un decor nou si mai usor de "suportat ochiului", iar curand Omu' si Libelula va avea mult mai multe schimbari si surprize pentru cei 40 de cititori in medie pe zi in decursul ultimului an.


Sa fim sanatosi si sperand ca , dincolo de multiplele greseli de ortografie si uneori chiar si de exprimare, ti-am oferit tie cititorule zambete pe buze la Pamfletul de Sambata Seara, emotie in versuri si muzica aleasa, informatii utile in cronicile de concert , informatii despre trupe, etc... sper sa ramaneti conectati la Omu' si Libelula dar nu pe tweeter sau facebook (deocamdata) ci asa, mai o abonare... mai un bookmark...mai..ce vreti voi:). Si na... oricum daca nu ati fi voi cei care intrati zilnic cel putin 40-50....cred ca as fi sistat demult dezvoltarea blogului...a ideii si a Conceptului care incepe sa prinda aripi....si schelet:)


De asemnea multumesc Libelulei pentru suportul moral, Anca pentru ajutorul tehnic, Paula pentru Prima sigra a blogului si pentru ca ma suporta cand ii tip ca nu-i bine si ca "POSTEZ PAULA!!!", Rockul.info, Libelulei, Ioanei, Anca, Andrada pentru promovarea pe site-ul/blogul vostru (desigur lista cu promovarea este putin mai lunga dar aici am amintit cei mai mari "suporteri") si... sper sa continuam colaborarile:)

Omu' si Libelula va multumeste, Eu Alex va multumesc si.... sa Radem/plangem/distram bine si din 5/2/11 pana in 5/2/12.












Rock on!!!



2 comentarii:

Libelula spunea...

"La multi ani!":)

Petre Cruciu spunea...

succes in continuare cu blogul